LEKURA NORMALE
- Lëkura normale

Lëkura e fëmijës tuaj, kaq e bukur dhe e përsosur në dukje, në fakt është shumë e brishtë. Edhe në qoftë se ajo nuk shfaq shenja të dukshme të tharjes apo ndjeshmërisë, ka nevojë për përkujdesje shtesë për hidratim të përditshëm dhe mbrojtje që zgjat, që nga dita e parë e lindjes. Duke u bazuar në zbulimet e tyre mbi lëkurën e bebes dhe fëmijëve, studiuesit Mustela kanë krijuar një gamë të plotë për banjën, pastrimin dhe përkujdesjen e lëkurës normale* , formuluar mbi një përbërës natyral specifik dhe të patentuar : Avokado Perseose®.
* Përveç Huile de Massage