PËRKUJDESJE PËR NËNAT
- Mustela Maternité

Gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes, trupi juaj pëson ndryshime të shumta të cilat kanë një ndikim të drejtpërdrejtë mbi lëkurën tuaj. Për të ruajtur bukurinë e lëkurës tuaj dhe të përjetoni sa më mirë të qënurit nënë, Mustela Maternité ju ofron një gamë të re të plotë përkujdesjesh të krijuara për lëkurën e grave shtatzëna dhe nënave të reja.