Përkujdesje mbrojtëse nga dielli për bebe dhe fëmijë
- Mustela Soins Solaires

Përkujdesjet mbrojtëse nga dielli Mustela Solaire janë formuluar me një sistem foto-mbrojtës organo-mineral ekskluziv ku janë kombinuar filtrat me mbrojtje shumë të lartë SPF 50, UVA-UVB dhe një përbërës natyral i patentuar  Avocado Perséose®, duke siguruar një mbrojtje qelizore të përforcuar përballe rrezeve UV. Përkujdesje të formuluara specifikisht për të mbrojtur lëkurën e bebes dhe fëmijës, duke përfshirë edhe lëkurat e ndjeshme, intolerante ndaj diellit dhe me tendencë atopike, që nga mosha 3 muajshe.