Lëkura të thata
- Lëkura të thata

Që nga lindja deri në moshën 2 vjeçare, fëmija juaj ka lëkurë mjaft të brishtë dhe kërkon hidratim të përditshëm.  Disa fëmijë mund të shfaqin shenja tharjeje që në ditët e para të jetës: një lëkurë të ashpër, jo të butë, ose lëkurë që ka tendencë të rripet. Këto janë shenjat e një lëkure të thatë nga natyra. Për shkak se lëkura e thatë duhet të jetë më e mbrojtur dhe më e hidratuar se lëkura normale, Mustela ju propozon gamën e përkujdesjeve ushqyese, që përdoren çdo ditë, që jo vetëm mbrojnë dhe hidratojnë por edhe ushqejnë.