Lëkura shumë të ndjeshme
- Lëkura shumë të ndjeshme

Mustela ® ofron  një përkujdesje higjiene pa parfum,  e krijuar për të qetësuar lëkurën shumë të ndjeshme të bebeve dhe fëmijëve që nga dita e parë e lindjes. Formuluar me përbërës aktivë natyralë të patentuar, kjo përkujdesje me formë galenike fluide dhe efektin "lëkurë e dytë mbrojtëse"  të lëkurës, pastron, hidraton, mbron barrierën e lëkurës dhe qetëson duke ndihmuar në kufizimin e shenjave të reaktivitetit të lëkurës.
* Përfshirë  edhe neonatët