LEKURA ME TENDENCE ATOPIKE
- Lëkura me tendencë atopike

Dermatiti atopik apo ekzema atopike është një problematikë lëkure që prek 1 në 5 fëmijë dhe shfaqet me tharje ekstreme. Mustela® ofron gjeneratën e përkujdesjeve Stelatopia®: një produkt higjiene dhe një produkt perkujdesje të krijuara në mënyrë specifike për të qetësuar dhe rilipiduar lëkurat me tendencë atopike te bebeve dhe fëmijëve. Garanton një  efikasitet të provuar klinikisht dhe një tolerancë të lartë që nga lindja, testuar nën kontroll dermatologjik dhe pediatrik.