Baza e Mustela

Marka “Mustela”, eksperte e lëkurës së bebes që prej 60 vjetësh, kryen vazhdimisht kërkime të reja për të përfshirë përparimet e fundit shkencore në formulat e saj dhe për t’iu përgjigjur sa më mirë pritshmërive të prindërve të rinj. Në bashkëpunim të përhershëm me profesionistët e fushës së shëndetësisë, “Mustela” ju propozon përkujdesje gjithnjë e më të specializuara dhe të përshtatura me përsosmëri me nevojat e lëkurës së bebeve, të grave shtatzëna dhe të nënave të reja.