LE BLOG MUSTELA

Si t’ia ndërroni pelenat bebes suaj

Krijuar në bashkëpunim me DrLaïk, Pediatër (Francë). Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem pyesni maminë tuaj ose një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Fëmija juaj në moshën gjashtë muajshe

Tashmë një gjysëm viti ka kaluar që kur ju sollët në jetë gëzimin tuaj. Brenda vetëm gjashtë muajsh, i porsalinduri juaj i brishtë është shndërruar në një fëmijë të lumtur dhe llafazan i cili është kurioz për botën rreth tij. Shijojeni sa më shumë këtë periudhë të gëzueshme, kur çdo gjë do ta bëjë fëmijën të buzëqeshë, të klithë, të zbulojë dhe eksperimentojë.

27.04.15

Fëmija juaj tre muajsh

Shtatzënia juaj filloi saktësisht një vit më parë ... Tre muaj shënojnë një pikë të rëndësishme tranzicioni për të voglin tuaj: ai nuk është më një bebe e sapolindur, por një fëmijë i cili ka filluar të njohë botën rreth tij. Bashkohu me ne në zbulimin dhe në përparimin e tij të habitshëm, por mos u shqetësoni nëse ai nuk i ka arritur ende të gjitha fazat e përmendura; ka disa etapa të caktuara, por çdo fëmijë i zhvillon ato sipas normës së vet!

Përgatitja për Pashkë me fëmijën tuaj

Bashkë me vezët, pulat, këmbanat dhe lepujt, Pashkët janë një burim gëzimi dhe çudie për fëmijët. Ata mund të fillojnë ta vlerësojnë këtë festë pranverore që në moshë fare të vogël: frymëzohuni nga idetë tona të aktiviteteve për ta bërë fëmijën tuaj qetë - qetë pjesë të traditës së Pashkëve!

Pages