Jam shtatzënë dhe kam tashmë një/disa fëmijë

vie-de-famille.png

Këshillat tona

Urime! Ju jeni sërish shtatzanë dhe familja juaj vazhdon të rritet. Së shpejti, familja juaj do të ketë një pjesëtar më shumë dhe ju duhet të gjeni së bashku një ekuilibër tjetër. Ju i njihni tashmë ndjesitë dhe emocionet e shtatzënisë, por vëreni pa dyshim edhe që çdo shtatzëni është një aventurë e re dhe e veçantë! Zbuloni këshillat tona dhe produktet e kujdesit Mustela për ta jetuar shtatzaninë në qetësi të plotë deri në lindjen e foshnjës suaj.

Përzgjedhja jonë e produkteve të kujdesit

Ne sygjerojmë

Tubet 40 ml

Hidraton dhe përforcon lëkurën që nga dita e parë e lindjes*. Mbron pasurinë jetike të lëkurës së bebes sot dhe për të ardhmen. *Përfshi edhe neonatët.