Jam shtatzënë

enceinte.png

Këshillat tona

 Urime!  Ju jeni shtatzënë për herë të parë dhe një qenie e vogël ka ngritur çerdhen e vet në barkun tua. Periudhë me emocione të forta, ndonjëherë sfiduese, shtatzënia e parë është një kthesë e madhe në jetën e një gruaje: tani e tutje, asgjë nuk do të jetë më si më parë. Trupi juaj gjithashtu transformohet pak nga pak dhe ka nevojë për trajtime të reja dhe përkujdesje të reja. Zbuloni këshillat dhe produktet tona të kujdesit për ta jetuar në qetësi të plotë shtatzëninë tuaj deri në lindjen e foshnjës.

Përzgjedhja jonë e produkteve të kujdesit