Unë jam nënë

maman.png

Këshillat tona

Pasi ka kaluar nëntë muaj në simbiozë me ju, foshnja juaj ka ardhur në jetë dhe tashmë familja juaj ka filluar të rritet. Me kalimin e ditëve dhe të muajve, ju mësoni ta njihni njëri-tjetrin më mirë dhe krijoni lidhje të forta dashurie. Çdo ditë, ju duhet t’i jepni të sapolindurit tuaj përkujdesje të shumta që e forcojnë lidhjen tuaj. Edhe pse fëmija zë pjesën më të madhe të kohës suaj, është shumë e rëndësishme ti kushtoni vetes pak më shumë kohë! Lërini kohë vetes për të riardhur në formë pas shtatzënisë dhe lindjes dhe krijojini vetes çaste lirie. Zbuloni përzgjedhjen tonë të produkteve dhe të këshillave për t’ju ndihmuar gjatë kësaj periudhe kyç të jetës suaj.

Përzgjedhja jonë e produkteve të kujdesit

Ne sygjerojmë

Përkujdesje e plotë e lëkurës së të ndenjurave të bebes: PARANDALON irritimet dhe skuqjet në çdo ndërrim pelene QETËSON që në aplikimin e parë RIPARON lëkurën për një kohë të gjatë

Ne sygjerojmë

Tubet 40 ml

Hidraton dhe përforcon lëkurën që nga dita e parë e lindjes*. Mbron pasurinë jetike të lëkurës së bebes sot dhe për të ardhmen. *Përfshi edhe neonatët.

Ne sygjerojmë

Flakon pompë 300ml

Përkujdesje në formë qumështi për lëkurën e trupit të bebes dhe fëmijës që nga dita e parë e lindjes*.

Zbuloni edhe…

Flakon pompë 300ml

PhysiObébé riemërtohet Eau nettoyante sans rinçage. Eau nettoyante sans rinçage është një përkujdesje e butë pastruese pa shpëlarje për bebe dhe fëmijë, për fytyrë dhe të ndenjura që nga lindja(1). *Përfshi edhe neonatët.