Jeni shtatzënë

Përgëzime, jeni shtatzënë dhe mrekullia e madhe e jetës ka filluar të ndodhë tek ju!

3.74556

Dukuria e këmbëve të lodhura ose të rënda karakterizohet nga një ndjesi rëndese dhe lodhjeje në këmbë, sidomos në fund të ditës dhe në periudhën e verës.

5

Veçanërisht të shpeshta gjatë shtatzanisë, strijat janë mjaft shqetësuese për shumë gra.

3.77778

Gjatë shtatzanisë, lëkura juaj i nënshtrohet një prove të vështirë. Nën efektin e ndryshimeve hormonale, ajo ka tendencë të dehidratohet dhe të thahet.

4.75

Modifikimi i kurbave të gjoksit tuaj, i shoqëruar me një ndjesi peshe dhe tendosjeje është shpesh një nga shenjat e para të shtatzanisë.

4.18182