Shtatzënia juaj muaj pas muaji

Hyrje

Përgëzime! Jeni shtatzënë dhe mrekullia e madhe e jetës ka filluar të ndodhë tek ju! Gjatë 9 muajve që vijnë, veza e vogël që mezi arrinte një gjysmë milimetri të nesërmen e ngjizjes, do të zhvillohet në një bebe rreth pesëdhjetë centimetra. Muaj pas muaji, zbuloni etapat e rritjes së të voglit në hapësirën e barkut tuaj!

> Muaji i parë
> Muaji i dytë
> Muaji i tretë
> Muaji i katërt
> Muaji i pestë
> Muaji i gjashtë
> Muaji i shtatë
> Muaji i tetë
> Muaji i nëntë

 

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo