Lëkura e bebes suaj

Hyrje

Në lindje, lëkura e bebes suaj përballet befasisht me një mjedis të ri: ajri, temperaturë më e ulët, prania e mikrobeve, janë elemente me të cilët ajo nuk është përshtatur ende. E brishtë dhe e pamaturuar, lëkura është gjithashtu e pasur me një potencial të pabesueshëm qelizor që është i domosdoshme të mbrohet: ajo ka nevojë, pra, për përkujdesje tejet të veçant. Mësoni ta njihni më mirë dhe zbuloni këshillat tona për ta respektuar delikatesën e saj.

> Struktura e lëkurës
> Veçoritë e lëkurës së bebes
> Përkujdesjet e përshtatshme

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo