Jeni nënë

Rrufë, rinite, kollë, lëkurë e thatë... Gjatë muajve të vjeshtës dhe dimrit, e ftohta, era dhe ajri i thatë e sulmojnë beben tuaj dhe mund të krijojnë mjaft shqetësime.

0

E plotë ose e pjesshme, heqja nga gjiri konsiston në zëvendësimin e pirjeve në gji me biberonë me qumësht nëne ose artificial.

4.2

Ju po përjetoni një nga përvojat më të bukura të jetës suaj prej gruaje: lindja e bebes suaj. Dhe ndoshta keni vendosur t’i zgjasni këta 9 muaj bashkëjetese të ngushtë, duke e ushqyer beben me gji.

2.5