Heqja nga gjiri

Hyrje

E plotë ose e pjesshme, heqja nga gjiri konsiston në zëvendësimin e pirjeve në gji në atë me biberonë me qumësht nëne ose artificial. Pas shumë javësh ose pas shumë muajsh ushqyerjeje me gji, kjo shkëputje është shpesh delikate si për bebet edhe për nënat. Por është gjithashtu një etapë e rëndësishme drejt autonomisë! Zbuloni këshillat tona për ta kaluar këtë fazë kalimtare sa më qetë që të jetë e mundur.

> Kur duhet hequr fëmija nga gjiri?
> Metoda për një heqje graduale nga gjiri
> Dhe nëse bebja juaj e refuzon biberonin…

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo