Strijat – Këshillat e ekspertit

Hyrje

Veçanërisht të shpeshta gjatë shtatzënisë, strijat janë mjaft shqetësuese për shumë gra: në fakt, pamja e tyre joestetike mund të ketë një ndikim të fortë psikologjik dhe të ndryshojë cilësinë e përjetimit të shtatzënisë. Për të kufizuar rreziqet e shfaqjes së këtyre vijave të pakëndshme, mësoni t’i njihni ato më mirë dhe zbuloni masat që duhen marrë gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes.

> Çfarë janë strijat?
> Strijat dhe shtatzënia
> Procesi i formimit të strijave
> Si të parandaloni shfaqjen e strijave
> Si të trajtoni strijat e krijuara

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo