Mbrojtja e bebes në dimër

Hyrje

Rrufë, rinite, kollë, lëkurë e thatë... Gjatë muajve të vjeshtës dhe dimrit, i ftohti, era dhe ajri i thatë e sulmojnë beben tuaj dhe mund të krijojnë mjaft shqetësime. Mësoni të parandaloni shfaqjen e këtyre shqetësimeve dhe ta lehtësoni beben tuaj nëse ato shfaqen!

> Ç’është rrufa?
> Si të evitoni ngjitjen e rrufës
> Si të lehtësoni beben në rast rrufe
> Si të qetësoni lëkurat e thata


 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo