Si ta masazhoni beben tuaj

Hyrje

Burim i madh mirëqenieje dhe relaksimi, masazhi ofron përfitime të shumta pozitive për beben tuaj. Ai nxit zhvillimin e tij të hershëm dhe ndihmon të ndërgjegjësohet për trupin e tij, qetëson beben dhe e përgatit atë për gjumë dhe gjithashtu mund të kontribuojë në lehtësimin e dhimbjeve të barkut. Së fundi, masazhi është një moment i ëmbël lidhjeje midis jush dhe fëmijës suaj. Përfitoni te provoni këshillat tona të dobishme mbi masazhimin e bebes tuaj!

> Kushtet e duhura
> Veprimet e duhura


 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo