Përgatisni nisjen tuaj për në maternitet

Hyrje

Fundi i shtatzanisë po afron dhe ju së shpejti do të mbani beben tuaj në krahë. Që në muajin e tetë të shtatzanisë, është koha për të përgatitur bagazhet tuaja për ditën e madhe dhe të mësoni të dalloni shenjat të lindjes.

> Përgatisni valixhen tuaj
> Kur duhet shkuar në maternitet?

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo