Rigjeni trupin tuaj pas lindjes

Hyrje

Ja tek jeni një nënë e re e plotësuar! Pas nëntë muajsh pritjeje, më në fund po e mbani beben tuaj në krahë. Gjatë kësaj periudhe, trupi juaj ka pësuar ndryshime të mëdha dhe ju do të donit të rigjenit formën dhe linjat tuaja të para lindjes. Jini e durueshme: nëse nëntë muaj janë të nevojshëm për ta sjellë në jetë një fëmijë, duhen të paktën po kaq muaj që trupi juaj ta rimarrë veten plotësisht nga kjo aventurë. Sidoqoftë, mund të filloni të kujdeseni për veten menjëherë pas lindjes së bebes suaj: zbuloni të gjitha këshillat tona për t’iu rikthyer formave të mëparshme të trupit tuaj me ëmbëlsi!

> Modifikimet e shtatzanisë
> Si të rigjeni format e trupit tuaj
> Rifilloni një aktivitet fizik

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo