Lëkura e thatë me tendence atopike

Hyrje

Ekzema atopike është një çrregullim i lëkurës gjithnjë e më i shpeshtë, që shfaqet me një tharje ekstreme, të kruara dhe një parehati të lëkurës ndonjëherë shumë të fortë. E lidhur me faktorë gjenetikë dhe mjedisorë, ajo shfaqet shpesh që në muajin e 3-të të jetës, pastaj zbehet pas disa vitesh. Megjithatë, fëmijët që kanë vuajtur prej saj do ta kenë gjithmonë lëkurën të thatë. Zbuloni me ne se si ta dalloni një lëkurë me tendencë atopike dhe ta qetësoni atë.

> Si të dalloni shenjat
> Si të keni reflekset e dukura

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo