Përkujdesjet për beben tuaj

Deri në 3 vjeç, lëkura e fëmijës suaj është e brishtë dhe e pamaturuar: ajo e ka të vështirë të mbrohet ndaj agresioneve (të ftohtit, era, dielli, ajri i thatë...).

0

Bebja juaj ka nevojë të ndërrohet  7 deri në 8 herë në ditë. Shumë delikate, të ndenjurat e tij të vogla mund të irritohen lehtësisht për shkak të lagështisë, kontaktit me urinën dhe jashtëqitjet.

0

Banja është shumë e rëndësishme për beben tuaj: ajo kontribuon në higjienën e tij trupore të përditshme, por gjithashtu në zhvillimin e shqisave të tij. Ajo është gjithashtu një çast unik shkëmbimesh...

0

Shumë herë në ditë, bebja juaj ka nevojë për një pastrim të vogël në plotësim të banjës së tij të përditshme: në mëngjes pasi zgjohet, në mbrëmje për t’u përgatitur për të fjetur, pas vakteve…

3

Në lindje, lëkura e bebes suaj përballet befasisht me një mjedis të ri.

4