Përkujdesja për lëkurën tuaj

Hyrje

Gjatë shtatzënisë, lëkura juaj i nënshtrohet një sprove të vështirë. Nën efektin e ndryshimeve hormonale, ajo ka tendencë të dehidratohet dhe të thahet. Për më tepër, modifikimet e qarkullimit të gjakut sjellin ndonjëherë acarime dhe ndjesi kruarjeje. Zbuloni këshillat tona për të rigjetur dhe mbajtur një lëkurë të butë dhe të rehatshme deri sa të lindni!

> Modifikimet e lëkurës gjatë shtatzënisë.
> Si të ruani një lëkurë të butë dhe të ushqyer mirë.

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo