Përkujdesje për gjoksin tuaj

Hyrje

Modifikimi i kurbave të gjoksit tuaj, i shoqëruar me një ndjesi peshe dhe tendosjeje është shpesh një nga shenjat e para të shtatzanisë. Gjatë këtyre 9 muajve, gjinjtë tuaj do ta rrisin pak nga pak vëllimin e tyre: lëkura e tyre e brishtë, garantuesja e vetme e mbajtjes së tyre të mirë, duhet t’i bëjë ballë një tërheqjeje të fortë. Për të shmangur një lëshim të lëkurës kur gjinjtë tuaj do t'u duhet ti kthehen përmasave të  tyre fillestare (pas lindjes ose në fund të ushqyerjes me gji), është e domosdoshme të kujdeseni në mënyrë të veçantë gjatë gjithë kësaj periudhe. Zbuloni me ne se si ta ruani bukurinë e gjoksit tuaj!

> Gjinjtë gjatë shtatzanisë
> Veprimet e duhura që duhen ndjekur

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo