Ushqyerja me gji –keshillat e ekspertit

Hyrje

Ju po përjetoni një nga përvojat më të bukura të jetës suaj prej gruaje: lindja e bebes suaj. Dhe ndoshta keni vendosur t’i zgjasni këta 9 muaj bashkëjetese të ngushtë, duke e ushqyer beben me gji. Kështu ju do t’i ofroni atij ushqimin më të mirë të mundshëm, po edhe një lidhje shqisore dhe emocionale unike me ju.
Edhe pse të gjitha gratë e kanë mundësinë ta ushqejnë me gji beben e tyre, një informacion i mirë është baza e një ushqyerjeje me gji të suksesshme: zbuloni bashkë me ne gjërat thelbësore që duhet të dini për ta ushqyer me qetësi beben tuaj dhe mos ngurroni t’i shtoni leximet për të mësuar më shumë!

> Të zgjedhësh të ushqesh me gji
> Si fillon dhënia e gjirit
> Mënyra  e duhur e ushqyerjes me gji
> Vështirësitë
> Mite dhe të vërteta mbi ushyerjen me gji


 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo