Banja

Hyrje

 Koha e banjës është shumë e rëndësishme për beben tuaj: ajo kontribuon në higjienën e tij trupore, por gjithashtu edhe në zhvillimin e shqisave të tij. Ajo është gjithashtu një çast unik shkëmbimesh dhe bashkëpunimi. Zbuloni këshillat tona për të përfituar me qetësi të plotë nga këto çaste të privilegjuara dhe për të mësuar si ta pastroni beben tuaj pa e sulmuar lëkurën e tij delikate dhe ende të pamaturuar!

> Para banjës
> Në banjë
> Pas banjës

 

 

Reagoni ndaj këtij artikulli

Dërgo