Mbrojtja nga dielli
- Mustela Soins Solaires

Toggle view

Produktet e kujdesit Mustela

Toggle view

Këshillat Mustela

 

Dielli lëshon rrezatime që depërtojnë në lëkurë. Të domosdoshme për një shëndet të mirë, këto rrezatime mund të kenë pasoja të dëmshme për organizmin. Përballë rrezeve UV, lëkura e fëmijës është më e brishtë se ajo e të rriturit: ajo mbrohet më pak ndaj agresioneve të diellit dhe e ruan për shumë vite «kujtesën» e djegieve të diellit. Fëmijëria është, pra, një periudhë kyçe për sa i përket diellit dhe prindërit kanë një rol të madh në ruajtjen e lëkurës së fëmijës së tyre. Mësoni me ne t’i njihni më mirë rreziqet dhe mjetet për mbrojtjen me efikasitet të bebes suaj!

Rrezatimi diellor
Pasojat e diellit mbi lëkurë
Lloje lëkurash të pabarabarta ndaj diellit
Veçoritë e lëkurës së fëmijës në diell
Filtra dhe ekrane
Treguesit e mbrojtjes