Banja
- Lëkura normale

Toggle view

Produktet e kujdesit Mustela

Toggle view

Këshillat Mustela

 

Banja është shumë e rëndësishme për beben tuaj: ajo kontribuon në higjienën e tij trupore, por gjithashtu edhe në zhvillimin e shqisave të tij. Koha e banjës është gjithashtu një çast unik shkëmbimesh dhe bashkëpunimi. Zbuloni këshillat tona për të përfituar me qetësi të plotë nga këto çaste të privilegjuara dhe për të mësuar ta pastroni beben tuaj pa e sulmuar lëkurën e tij delikate dhe ende të pamaturuar!

> Para banjës
> Në banjë
> Pas banjës