Pas diellit
- Mustela Soins Solaires

Toggle view

Produktet e kujdesit Mustela

Toggle view

Këshillat Mustela

Dielli lëshon rrezatime që depërtojnë lëkurën. Të domosdoshme për shëndet të mirë, këto rreze mund të shkaktojnë edhe efekte negative në trup. Dhe kundrejt rrezeve UV, lëkura e fëmijës është më e brishtë se ajo e të rriturve:  ka më pak aftësi mbrojtëse ndaj rrezeve të diellit sesa lëkura e të rriturve dhe e ruan për shumë vite "kujtesën" e djegies nga dielli. Pra Fëmijëria është një periudhë kyçe përballë diellit dhe prindërit kanë një rol themelor në ruajtjen e lëkurës së fëmijës së tyre. Mësoni t’i njihni më mirë rreziqet e diellit për ta mbrojtur shëndetshëm beben tuaj!

 
 

Rrezet UV
Lëkura e bebeve përballë diellit
Pasojat e dëmshme të diellit