Strijat
- Mustela Maternité

Toggle view

Produktet e kujdesit Mustela

Toggle view

Këshillat Mustela

 

Gjatë shtatzënisë, lëkura juaj i nënshtrohet një prove të vështirë. Nën efektin e ndryshimeve hormonale, ajo ka tendencë të dehidratohet dhe të thahet. Për më tepër, modifikimet e qarkullimit të gjakut sjellin ndonjëherë acarime dhe ndjesi kruarjeje. Zbuloni këshillat tona për të rigjetur dhe mbajtur një lëkurë të butë dhe të rehatshme deri sa të lindni!

> Modifikimet e lëkurës gjatë shtatzënisë.
> Si të ruani një lëkurë të butë dhe të ushqyer mirë.