Tonifikimi i lëkurës tuaj
- Mustela Maternité

Toggle view

Produktet e kujdesit Mustela

Toggle view

Këshillat Mustela

 

Ja tek jeni një nënë e re e plotësuar! Pas nëntë muajsh pritjeje, më në fund po e mbani në krahë beben tuaj. Gjatë kësaj periudhe, trupi juaj ka pësuar ndryshime të mëdha dhe ju do të doni të rigjeni formën dhe linjat tuaja të para lindjes. Jini e durueshme: nëse nëntë muaj janë të nevojshëm për ti dhënë jetë një fëmije, duhen të paktën po kaq që trupi juaj ta rimarrë veten plotësisht nga kjo aventurë. Sidoqoftë, mund të filloni të kujdeseni për veten menjëherë pas lindjes së bebes suaj: zbuloni të gjitha këshillat tona për t’iu rikthyer ëmbëlsisht formave të mëparshme të trupit tuaj!

> Modifikimet e shtatzënisë
> Si të rigjeni format e trupit tuaj
> Rifilloni një aktivitet fizik